söndag 23 maj 2010

Full rulle

Dagarna fortsätter att rusa förbi!

Igår var vi ut på Alnö för att titta när hjärtat spelade fotboll. Den här matchen var hon målvakt, ska hon följa mammans fotspår tro?!
Igår mötte de flickor i samma ålder, så det blev lite jämnare den här gången, förra förlorade de med 14-0.
Nova fick hålla nollan och matchen slutade 0-0.

När vi kom hem så pysslade vi lite ute...jag klippte gräsmattan och Markus skrapade färg. En underbar känsla med nyklippt och fin gräsmatta!
När kvällningen närmade sig skjutsade vi Nova till kalas och vi övriga åkte ner till Henke & Elin för lite grillning och mys.
Markus hämtade Nova efter kalaset och sen rullade kvällen igång.
Helt otroligt vad vi trivs tillsammans med de...tiden rusar, och vips så var klockan 02 och brorsan stod och väntade på att få köra oss hem.
Barnen somnade i soffan runt 22, men vi vuxna förblev utomhus hela kvällen/natten...endast 9 grader varmt när vi for hem, men det kände jag inte.
Idag känns det i halsen, men det var det värt!

Tack för en jättetrevlig kväll!!

Henke och Markus stod för kvällens underhållning.


Idag har vi varit i birsta och snurrat lite...fick med oss lite godsaker hem...vitt är ju fint...nu är bara frågan hur länge det får vara vitt!? Men det är ju fint så länge det varar i allafall! :)

Ny vit matta och vita stolsdynor.

Efter besöket i birsta så våldsgästade vi svärmor...fick oss lite kaffe och en pratstund, sen begav vi oss hemöver igen.
Nu är Markus på fotbollsträning med Nova, men snart är de hemma igen och då gör vi processen kort; ikväll är det natten tidigt på Rödbetsgatan...attans vad sliten jag känner mig...

Nya tag imorgon! :)

1 kommentar:

  1. Vad snyggt med mattan!! Riktigt fräscht, hoppas det håller sig ;)

    Tack för sällskapet i lördags, jättekul att ha er här!

    SvaraRadera