söndag 2 maj 2010

Poff...

...sa det så var det söndag igen och en ny vecka står och knackar på dörren.
Tror fan jag ska låsa och spika igen den där dörrjäveln och kasta bort nyckeln för gott!!

Helgen har iallafall varit bra, riktigt bra!
I fredags så var vi ner till BSK med barnen och pappa. Ja hunden fick följa med han oxå, och det gick över förväntan med alla smällarna som var där...han låg lugnt och fint...tills det började smälla såpass att till och med min kropp vibrerade.
Då packade vi ihop oss och traskade hemöver för lite korvgrillning och fika.

I lördags var jag och Atlas iväg till klubben och tävlade. Och trots att Atlas var jätteloj, så gjorde vi vår bästa tävling! Skrapade ihop 171,5 poäng och därmed ett till lydnadspris 1. Så nu hoppas vi på att det går bra på lördag i Sollefteå oxå, för då har vi vår LP1!! Då kan vi tävla avslappnat på söndag i Matfors.
Jo...ska väl även nämna att vi faktiskt kom på andra plats, av tolv deltagare! Det var bra tyckte jag! :)
Sen bjöd vi hem Elin på lite grillning, (Henke jobbade) så vi blev sittandes med lite vin och en massa surrande fram till kl 2, då följde jag och Atlas henne och hundarna en bit på vägen hem, men tackade ganska snart för oss då skogarna blev svarta och hotfulla. Patetiskt, snart 32 år gammal och mörkrädd?! Jaja, vi hade en supertrevlig kväll tillsammans...Piff och Puff...:)

Idag har vi pysslat på lite hemma...passade även på att åka till klubben för ett pass med Elin och Ulf.
Det gick jättebra!

Nu ligger ungarna i badet och snart ska de läggas...sen ska även de vuxna läggas...för att avsluta Avatar som vi påbörjade i fredags.

Ha en skön söndagskväll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar