söndag 13 december 2009

Aaaaah.... :)

Vilken helg!

I fredags hade vi fredagsmys med Elin och Henrik. Huset bjöd på tacos, det är ju alltid lika gott! Lite vin, öl och socialiserande och vips så var kl 01. Hade förmodligen kunnat blivit senare om Markus inte hade varit chaufför, men med facit i hand så var det kanske bra...Neo vaknade kl 7.
Vi hade iallafall riktigt trevligt och samtalsämnena löste av varandra på löpande band. Ja det var riktigt trevligt.
Man är ju alltid lite nervös inför första "daten", men det var inga som helst problem. :)

Igår var Nova på stan med farmor och handlade julklappar, och det tyckte hon var jätteroligt! Lite kvalitetstid med farmor är ju aldrig fel! :)
Sen mötte vi upp henne hos svägerskan & co, det var nämligen Nellies 3-årsdag igår. Så det blev lite firande och fika där.

När vi var klara där så tog jag och Nova med oss Atlas och knatade från Nolby ut till Putte och Susanne, en nätt prommis på ca 40 minuter. Hade säkert gått snabbare om vi inte hade släpat på valpen som skulle nosa på varje tuva, men det gick ju bra ändå. Markus och Neo passade på att åka och tvätta bilen.
Väl hos Putte och Susanne så blev det middag och lite vin (igen). Danne dök oxå upp.
Vi hade riktigt trevligt, det var länge sen vi sågs. Men jag tror att vi fick ge upp runt 22.45, barnen var riktigt trötta och det var kanske i senaste laget att försöka få de att somna där. Men det var bäst så, att åka hem och knoppa. Imorse sov vi till kl 9 allihopa, så ja, vi var helt slut igårkväll. :)

Idag har jag varit och tränat med Elin, och f*n vad bra det gick!! Det var alldeles som att all träning plötsligt föll på plats, för Atlas gjorde precis som jag ville! Jag var helt lyrisk när jag kom hem...det finns hopp, vi kan kanske bli klara i tid till tävlingen i februari! :)

Barnen har varit och tränat hockey idag, men jag stannade hemma, för ovanlighetens skull. Men jag ville hinna med att städa lite och laga middagen tills de kom hem, vi har nämligen haft besök av Marléne och Kimmen här i eftermiddag/kväll. Mycket trevligt initiativ! :)
Vi påbörjade så smått planeringen inför nyår som ska firas i Vemdalen i år. Det ska bli riktigt trevligt...lite slalomåkning och förhoppningsvis lite skoteråkning! :)

Nä, nu ska ungarna i säng, och vi ska sjunka ner i soffan och njuta av lugnet...
Ha en bra kväll allihopa, på återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar